|
Italian Food (Penguin Classics)Elizabeth David
יצא לאור ע"י הוצאת Penguin Classics,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
When ITALIAN FOOD was first published, the sort of ingredients that Elizabeth David was writing about were almost unobtainable in England and many of the dishes unknown. Since them, the English have undergone a revolution in their eating habits. This book conveys the richness, colour and variety of the Italian cooking tradition.
פרסומת
לקט ספרים מאת Elizabeth David
| שם הספר |
|---|
| French Provincial Cooking (Penguin Classics) |
| A Book of Mediterranean Food (New York Review Books Classics) |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Elizabeth David
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים