|
French Provincial Cooking (Penguin Classics)Elizabeth David
יצא לאור ע"י הוצאת Penguin Classics,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
'It is difficult to think of any home that can do without Elizabeth David's "French Provincial Cooking" ...One could cook for a lifetime on the book alone' - "Observer". Elizabeth David succeeds in inducing a desire to use each recipe as soon as it is read. Whether she is describing the preparation of a plain green salad, or the marinading of a haunch of wild boar, she writes with the same imaginative directness. Recipes like 'pot au feu' are described in all their delicious simplicity, which, it is made clear, means cooking without elaboration and has nothing to do with the higgledy piggledy 'let's hope it's all right' technique. Some excellent advice is included on the choice of the tools that would always be needed in any kitchen.
פרסומת
לקט ספרים מאת Elizabeth David
| שם הספר |
|---|
| Italian Food (Penguin Classics) |
| A Book of Mediterranean Food (New York Review Books Classics) |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Elizabeth David
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים