![]() |
|
|
תקציר הספר
המתכונים
בספר זה תמצאו אוסף מתכונים פופולריים מהמטבחים הטובים ביותר באסיה: בהם מאכלים סיניים ותאילנדיים, יפניים והודיים. בעזרת הספר מאסיה באהבה תוכלו להכין בבית סושי ופאד תאי, ירקות מוקפצים ודגים מאודים, דים סאם ומרק מיסו, אגרולס ויקיטורי, סוקיאקי ומרק טום יאם ועוד ועוד.
הכל מוסבר בפירוט רב ומלווה בצילומים מרהיבים.
בנוסף תמצאו מידע שימושי על מצרכים וכלים אסיאתיים הניתנים לקנייה בארץ. בעזרתם תוכלו להכין במטבח הפרטי את כל המאכלים האסיאתיים שאתם, המשפחה והחברים שלכם אוהבים.
למה האוכל האסיאתי כל כך פופולרי בישראל?
כי הוא פותח עולם חדש של טעמים.
כי הוא נוח, מהיר וקל להכנה גם בבית.
כי הוא בריא, עמוס ירקות, פירות ועשבי תיבול.
כי הבישול הקצר משמר את הטעמים והערכים התזונתיים.
כי הוא בישול ספונטני והכללים שלו אינם נוקשים.
כי לא קשה לשחזר אותו בבית, במהירות ובפחות כסף.
כי הוא טעים מאוד.
רשמי מסע
הספר כולל רשמי מסע וסיפורים אישיים שנאספו במשך כמעט 40 שנות הצצה למטבחים האסיאתיים: לשוקי הלילה, לדוכני האוכל הפשוטים ולמסעדות של פאר בל ייאמן במזרח הרחוק. זהו סיפור אהבה ממבט ראשון שניצת כבר בביקורנו הראשון ביפן, בתחילת שנות השבעים, ונמשך עד ימים אלה. במהלך השנים אספנו מאות חוויות קולינריות, ספרים, צילומים וסרטים שעוסקים באוכל של האזור, וכתובות של מקומות שהתחבבו עלינו ושאנחנו אוהבים לחזור אליהם. קמצוץ מכל אלה מופיע בספר זה.
בספר זה תמצאו אוסף מתכונים פופולריים מהמטבחים הטובים ביותר באסיה: בהם מאכלים סיניים ותאילנדיים, יפניים והודיים. בעזרת הספר מאסיה באהבה תוכלו להכין בבית סושי ופאד תאי, ירקות מוקפצים ודגים מאודים, דים סאם ומרק מיסו, אגרולס ויקיטורי, סוקיאקי ומרק טום יאם ועוד ועוד.
הכל מוסבר בפירוט רב ומלווה בצילומים מרהיבים.
בנוסף תמצאו מידע שימושי על מצרכים וכלים אסיאתיים הניתנים לקנייה בארץ. בעזרתם תוכלו להכין במטבח הפרטי את כל המאכלים האסיאתיים שאתם, המשפחה והחברים שלכם אוהבים.
למה האוכל האסיאתי כל כך פופולרי בישראל?
כי הוא פותח עולם חדש של טעמים.
כי הוא נוח, מהיר וקל להכנה גם בבית.
כי הוא בריא, עמוס ירקות, פירות ועשבי תיבול.
כי הבישול הקצר משמר את הטעמים והערכים התזונתיים.
כי הוא בישול ספונטני והכללים שלו אינם נוקשים.
כי לא קשה לשחזר אותו בבית, במהירות ובפחות כסף.
כי הוא טעים מאוד.
רשמי מסע
הספר כולל רשמי מסע וסיפורים אישיים שנאספו במשך כמעט 40 שנות הצצה למטבחים האסיאתיים: לשוקי הלילה, לדוכני האוכל הפשוטים ולמסעדות של פאר בל ייאמן במזרח הרחוק. זהו סיפור אהבה ממבט ראשון שניצת כבר בביקורנו הראשון ביפן, בתחילת שנות השבעים, ונמשך עד ימים אלה. במהלך השנים אספנו מאות חוויות קולינריות, ספרים, צילומים וסרטים שעוסקים באוכל של האזור, וכתובות של מקומות שהתחבבו עלינו ושאנחנו אוהבים לחזור אליהם. קמצוץ מכל אלה מופיע בספר זה.
לקט ספרים מאת רות סירקיס
שם הספר |
---|
מהמיקרוגל בהנאה |
ריבות ושימורים (כריכה רכה) |
מטבח מהיר |
גלידות גורמה - גלידות שמנת, סורבה, פרפה, ג'לטו, גרניטה, קסאטה |
מהמטבח בהנאה - כשר |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רות סירקיס
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים