יסודות המטבח - כל החומרים, הציוד, המונחים והטכניקות המבטיחים בישול מוצלח / הקורדון בלו

יסודות המטבח

כל החומרים, הציוד, המונחים והטכניקות המבטיחים בישול מוצלח

הקורדון בלו

יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 2009, מכיל 236 עמודים, תירגום: שרה ריפין. בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:48
1921 התעניינו בספר

תקציר הספר
שפים מעולים מבית "הקורדון בלו", בית הספר המפורסם ביותר בעולם לבישול, מספרים לכם כל מה שאתם צריכים לדעת כדי ליצור מטבח מהאגדות - איך לבחור, לבשל ולהגיש מאכלים מוכרים ומאכלים אקזוטיים מעוררי תיאבון וקוצרי מחמאות!


הקורא עיר הקורא מתי
adiu770 ירושלים לפני 9 שנים ו-5 חודשים מענה
אדם פרדס חנה לפני שנה ו-8 חודשים מענה


פרסומת



התחיל לקרוא לפני 10 שנים ו-8 חודשים








©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ