![]() |
יסודות המטבחכל החומרים, הציוד, המונחים והטכניקות המבטיחים בישול מוצלחהקורדון בלו
יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 2009, מכיל 236 עמודים, תירגום: שרה ריפין. בישול ואפיה » בישול ואפיה
|
|
תקציר הספר
שפים מעולים מבית "הקורדון בלו", בית הספר המפורסם ביותר בעולם לבישול, מספרים לכם כל מה שאתם צריכים לדעת כדי ליצור מטבח מהאגדות - איך לבחור, לבשל ולהגיש מאכלים מוכרים ומאכלים אקזוטיים מעוררי תיאבון וקוצרי מחמאות!
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים