כרמלה ואני - המתכונים של דניאל זך / דניאל זך

כרמלה ואני

המתכונים של דניאל זך

דניאל זך

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2009, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:49
1212 התעניינו בספר

תקציר הספר
כרמלה ואני הוא ספרו הראשון של דניאל זך, הבעלים והשף של
המסעדות ´כרמלה בנחלה´ במדרחוב נחלת בנימין בתל־אביב ו´הלנה´
בנמל קיסריה. זהו ספר שימושי שאמור להיות תלוי יחד עם שאר כלי המטבח, ולפנות את הידיים ואת משטחי העבודה לדבר האמיתי - הבישול. הספר מציג מתכונים למנות דגל אהובות מ´כרמלה בנחלה´ כמו אגס צלוי וגבינה כחולה בסלט רוקט; מנות מהבית היקי של זך דוגמת צלי עם כופתאות תפוחי אדמה וכרוב; וכן מנות שהושפעו מהשוק - כמו סביצ´ה עם גרגירי רימון, פלחי קלמנטינה וכוסברה.
כל המתכונים בספר עברו התאמה למטבח הביתי והם פשוטים
וידידותיים. רוב המרכיבים זמינים גם בסופרמרקט, אבל זך ממליץ לקנות אותם בשוק, שם הם טריים וטעימים הרבה יותר. המתכונים מלווים בצילומים בהירים ומפתים, ודניאל זך חולק עם הקוראים בשמחה גם הרבה עצות טובות שאסף. “אני דוגל בהתעסקות מינימלית עם חומרי הגלם. הטבע עושה בשבילנו את רוב העבודה ואני עדיין מנסה, בכל יום מחדש, ללמוד להתאפק. אני מקווה שתיהנו מן הספר הזה לפחות כמו שאני נהניתי לבשל אותו,” אומר זך.


הקורא עיר הקורא מתי
נטע מודיעין לפני שנה ו-11 חודשים מענה


פרסומת



התחיל לקרוא לפני 15 שנים ו-2 חודשים








©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ