![]() |
ריזוטו
יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 2005, מכיל 128 עמודים, תירגום: סימה פריאל. בישול ואפיה » מתכוני עמים
|
|
תקציר הספר
הריזוטו – תבשיל איטלקי קלאסי, והוא מגוון, מזין וקל להכנה בסיר אחד:
∙ יותר מ-70 מתכונים נפלאים – מריזוטו ירקות ירוקים ועד לריזוטו תאנים עם גלידה
· טיפים וטכניקות בישול מסבירות את הדרך הנכונה להכנת ריזוטו ומבטיחים תוצאה מושלמת בכל פעם.
· כל מתכון פשוט וקל להכנה, וכשיש רק סיר אחד שצריך לשטוף, נותר זמן רב יותר לאכילה ולהנאה.
∙ יותר מ-70 מתכונים נפלאים – מריזוטו ירקות ירוקים ועד לריזוטו תאנים עם גלידה
· טיפים וטכניקות בישול מסבירות את הדרך הנכונה להכנת ריזוטו ומבטיחים תוצאה מושלמת בכל פעם.
· כל מתכון פשוט וקל להכנה, וכשיש רק סיר אחד שצריך לשטוף, נותר זמן רב יותר לאכילה ולהנאה.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים