ריזוטו /

ריזוטו

יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 2005, מכיל 128 עמודים, תירגום: סימה פריאל. בישול ואפיה » מתכוני עמים







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
901 התעניינו בספר

תקציר הספר
הריזוטו – תבשיל איטלקי קלאסי, והוא מגוון, מזין וקל להכנה בסיר אחד:

∙ יותר מ-70 מתכונים נפלאים – מריזוטו ירקות ירוקים ועד לריזוטו תאנים עם גלידה

· טיפים וטכניקות בישול מסבירות את הדרך הנכונה להכנת ריזוטו ומבטיחים תוצאה מושלמת בכל פעם.

· כל מתכון פשוט וקל להכנה, וכשיש רק סיר אחד שצריך לשטוף, נותר זמן רב יותר לאכילה ולהנאה.



פרסומת



התחילה לקרוא לפני שנה ו-6 חודשים








©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ