![]() |
|
|
תקציר הספר
יינות בורדו הם הטובים בעולם, ולרוב בני התמותה אין כמעט סיכוי לטעום אותם בביתם, או במסעדה, מפאת מחירים המרתיעים, השערורייתיים אפילו. כדי לטעום, צריך לנסוע לחבל היינות של בורדו ולפקוד את היקבים. בעזרת סיפורי היינות, החוויות, האנשים והיקבים שליקט במסעותיו לחבל בורדו, חולק אביטל ענבר עם הקוראים את אהבתו ליינות בורדו ואת התפעלותו מגאונותם, מעורר בהם סקרנות ושולח אותם למסע מענג ומאלף בחבל היין הנפלא הזה. אביטל ענבר הוא מחבר רבי המכר "התענוגות של צרפת", "התענוגות של פריס", "התענוגות של פרובנס" ו"התענוגות של דרום מערב צרפת", שזכו לשבחי הביקורת.
פרסומת
לקט ספרים מאת אביטל ענבר
שם הספר |
---|
התענוגות של צרפת |
גומיו ישראל 2000 - מדריך מסעדות |
התענוגות של פרובאנס |
מדריך המסעדות - גומיו 2002 |
תענוגות פאריס (הוצאת בבל) |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אביטל ענבר
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים