![]() |
|
|
תקציר הספר
וסף מתכונים שימושי וקומפקטי, שנועד לענות על צורכיהם של אנשים שאוהבים אוכל טוב, אבל אין להם זמן, או רצון, לבלות שעות במטבח; של בשלנים מתחילים, שכבר יודעים להכין חביתה ולטגן שניצל וצ´יפס ורוצה להתקדם הלאה; ושל חובבי בישול, שלעולם אינם מפסיקים לתור אחר מתכונים חדשים. מעין "ערכת הישרדות" לבשלן, שמסכמת את כל התחומים ואת כל סוגי התבשילים והמנות שמכינים בבית ? מארוחה קלה ועד אירוח על כוס קפה, ממרק ועד קינוח, מקציצות לארוחה ביתית ועד צלי בקר לארוחה חגיגית. המתכונים כתובים בצורה בהירה ומפורטת ומלווים בעצות ובקיצורי דרך מניסיונה העשיר של דנית. כל מתכון מלווה בתצלום מרהיב, שממחיש את התוצאה ומגרה את התיאבון. דנית סלומון ? מחברת ספרי הבישול רבי-המכר עוגות בקלי קלות/ פשטידות בכלי כלות , היא בשלנית מעולה, עורכת ומתרגמת. במשך שש שנים ערכה את מוסף הבישול הפופולרי "זמנים במטבח", שהיה מצורף למגזין "זמנים מודרנים" של ידיעות אחרונות, ומאחוריה שנים רבות של התמחות בכתיבת מתכונים ובעריכת ספרי בישול וספרי דיאטה, וביניהם "אנציקלופדיה לבישול ולאפייה" ב-16 כרכים, "בישול ואפייה ומיקרוגל", רב-המכר "רזה ותמיד", ספרים שונים בהוצאת ר.סירקיס ומוסף הבישול "תפריט" של ירחון "עולם האשה". ספריה הקודמים התקבלו בהתלהבות וזכו בהצלחה רבה.
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים