![]() |
|
|
תקציר הספר
הספרון הבא מוכיח כי גם מי שמנהל אורח חיים מיוחד בו אין כל מקום לגלוטן, יכול ליהנות ממטעמים יצירתיים ומגוונים. ממנות ראשונות וחטיפים ועד לחמים מיוחדים וקינוחים נפלאים - כולם נטולי גלוטן ועשירים בטעם. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`.
קוראים עכשיו
התחיל לקרוא לפני 12 שנים ו-2 חודשים
|
לקט ספרים מאת איילת לטוביץ
שם הספר |
---|
אוכל הודי - אז מה אוכלים היום? # |
איטלקי - אז מה אוכלים היום? # |
תאילנדי - אז מה אוכלים היום? # |
סלטים - אז מה אוכלים היום? # |
מתנות טעימות - אז מה אוכלים היום? # |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של איילת לטוביץ
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים