ללא גלוטן - אז מה אוכלים היום? / איילת לטוביץ'

ללא גלוטן - אז מה אוכלים היום?

איילת לטוביץ'

יצא לאור ע"י הוצאת מודן,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
570 התעניינו בספר

תקציר הספר
הספרון הבא מוכיח כי גם מי שמנהל אורח חיים מיוחד בו אין כל מקום לגלוטן, יכול ליהנות ממטעמים יצירתיים ומגוונים. ממנות ראשונות וחטיפים ועד לחמים מיוחדים וקינוחים נפלאים - כולם נטולי גלוטן ועשירים בטעם. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`.







©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ