![]() |
|
|
תקציר הספר
את הספר הזה בישלו שני אנשים, יוג`ין וולף שעורך את התכנית ``טעמים`` וצחי בוקששתר שמארח, מבשל ומדגים. ``אוכל, יין וחו``ל`` לוקח אותנו, דרך המתכונים והתמונות, לטיול במקומות בהם ביקרה התכנית האהובה הזאת. נמצא בו מתכונים מאיי יוון ומכפרים נידחים בקרואטיה, מתכונים של השפים הטובים בישראל ושל מסעדות שמבשלות אוכל עממי לפי ארץ המוצא של הבעלים. בספר נאספו המאכלים הטעימים והמוצלחים בתכנית, אלה שכולם אהבו לטעום, חגיגה של מאכלים ושל יין, עם המלצות מקצועיות על היין הנכון לכל מנה. צחי בישל במטבח של ``טעמים`` את המאכלים האלה, וגם במטבח הביתי - כולם מתכונים בגובה העיניים שקל להכין וטעים מאד לאכול.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים