ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
749 התעניינו בספר

תקציר הספר
הספר הזה הוא כולו מתכונים רעננים לאוכל ביתי קל להכנה, והוא שזור גם הארות, הערות וזכרונות. יש בו פרקים על אוכל מנחם, על אוכל "נקי" ובריא (שעושה טוב למי שאוכל אותו), על אוכל מושחת לפעמים, על אוכל שילדים אוהבים. בקיצור: אוכל שמתאים לכל מיני רגעים בחיים.

איילת הירשמן, מחברת שלושה רבי מכר בתחום הבישול, היא עורכת מדור האוכל ומגזין "שף" בעיתון "לאשה" ובעלת טור שבועי אישי בענייני אוכל. כשהיא רוצה להירגע, היא נכנסת למטבח ומתחילה לבשל.







©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ