שוקולד - אז מה אוכלים היום? / איילת לטוביץ'

שוקולד - אז מה אוכלים היום?

איילת לטוביץ'

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, מכיל 64 עמודים, בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
285 התעניינו בספר

תקציר הספר
ין אם אתם מכורים למתוק או למריר, או שפשוט מצאתם בו נחמה ופינוק. שוקולד הוא חוף מבטחים, בצורתו הגולמית או מעובד לאין-ספור מתכונים. עוגות ועוגיות, כדורים וריבועים, חם וקר, לפנק או להתפנק, מתכונים פשוטים, מהירי הכנה ונוטפי חמאת-קקאו. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב. והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ