האוסף המתוק של "על השולחן" - כשר / קרין גורן

האוסף המתוק של "על השולחן"

כשר

קרין גורן

יצא לאור ע"י הוצאת על השולחן, בשנת 2008, מכיל 192 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
75% בנות
1 בנים   3 בנות
גיל ממוצע:51
2345 התעניינו בספר

תקציר הספר
טארט פטל לימון של אורנה ואלה, בראוניז של ארז. טורט שוקולד חלבה של הנס ברטלה, עוגת שלושת השוקולדים של בן עמי, טארט טאטן של ויקטור גלוגר, מלבי של עופר גל, עוגיות ריבה של מתוקה - אלה רק מקצת המאפים והקינוחים המופיעים באוסף המתוק של "על השולחן" - מתכונים מופלאים, שרבים מהם כבר הפכו למיתולוגיה מקומית.

האוסף המתוק של "על השולחן" מציג כ-100 מתכונים של מיסב השפים והקנדיטורים הישראלים במתכונת מוקפדת ובהירה,במיטב המסורת של ספרי הבישול מבית "על השולחן".

האוסף המתוק של "על השולחן" סוסים לאפים בכל הרמות ממתחילים ועד מנוסים. המתכונים מפורטים ושופעי הסברים והם נוסו ונבדקו שוב ושוב
פרק שלם מוקדש למתכוני בסיס ולטכניקות חשובות.

האוסף המתוק של "על השולחן" הוא פריט חובה בארון הספרים של חובבי האפייה בישראל. עתה הוא רואה אור במהדורה חדשה ומהודרת. בשילוב תצלומים חדשים.
את הספר ערכה קרין גורן, שגם הוסיפה את פרקי המבוא ומתכוני הבסיס ותרמה לספר מתכונים רבים.



פרסומת

קרין גורן (סופר על המוקד)
קונדיטורית ומפתחת מתכונים, מגישת תכנית הטלוויזיה "המדריך לאפייה" בערוץ 10, עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אפייה, כולל הספר החדש - רב המכר "סודות מתוקים" . אז איך אני מספיקה את כל אלה? בתור בחורה די עצלה מיסודי, גיליתי שכשאני עושה דברים שאני באמת אוהבת – אני הופכת להיות חרוצה מאוד. תב... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ