![]() |
|
|
תקציר הספר
הספר החדש מבית "על השולחן" - חגים מראה את הדרך הקלה והאלגנטית להפקת ארוחות בלתי נשכחות לכל חגי ישראל. שי לי ליפא אנג'ל, מתכונאית רבת השראה, מארחת למופת וחברה קבועה בצוות הכותבים של מגזין "על השולחן", מאמינה שמתכון חג חייב להיות גם נוח וידידותי להכנה.תשעה פרקים בספר, וכל פרק מוקדש לחג אחר:לפסח, שבועות וראש השנה - שלושת החגים עם מסורת האירוח המפותחת ביותר - מוקדשים שלושה פרקים גדולים במיוחד, ובהם מגוון המתכונים שיענה על צרכי האירוח השונים.לצידם הצעות מפתות לחגים נוספים:מסיבה בסוכה באווירת שבעת המינים * נשף מטוגנים לחנוכה * חגיגת מעדני פירות יבשים לט"ו בשבט * ערכה יפיפייה למשלוח מנות לפורים * פיקניק ליום העצמאות * ארוחה מפסקת בריאה לפני הצום של יום כיפור.המתכונים מבוססים על חומרי גלם זמינים ומשלבים מאכלים מסורתיים עם פרשנות עכשווית. לצד המתכונים - טיפים להגשה, לקיצורי דרך, לעריכת שולחן ולהכנת מתנות אכילות.חגים הוא מדריך מקיף ומרגש לארוחות החג של ישראל, הכולל מתכונים מסורתיים ואהובים עם הריחות, הצבעים והטעמים החגיגיים שזכרים לכולנו ויהיו זכורים גם לילדינו. ספר חובה בכל בית. כל מתכוני הספר כשרים
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים