![]() |
שוםמאריקה טרלינגן
יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 2005, תירגום: חגית יקונט. בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד
|
|
תקציר הספר
השום הוא מרכיב שאי אפשר בלעדיו במטבחים ברחבי העולם, והוא נחשב כנותן טעם חשוב בהרבה מתכונים ישנים וחדשים. הריח הדומיננטי והטעם החריף של השום מוכרים כמעט לכל אחד.השום לא רק טעים אלא גם בריא מאוד.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים