הפשטידות של בני סיידא / בני סיידא

הפשטידות של בני סיידא

בני סיידא

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2005, מכיל 188 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
100% בנות
0 בנים   2 בנות
גיל ממוצע:45
3384 התעניינו בספר

תקציר הספר
פשטידה היא מאפה מלא טעם וניחוחות, הנשלף מהתנור החם ומוגש עם סלט ירוק רענן, כשיין צונן משלים את החגיגה. המפתח לפשטידה משובחת הוא שימוש במוצרים טובים וטריים, שאפשר למצוא בכל מרכול שכונתי ? הכל זמין ובהישג יד, וההכנה פשוטה. בספר הפשטידות של בני סיידא תוכלו למצוא פשטידות קלאסיות ופשטידות חדשות משודרגות; קישים נפלאים עם גבינות וירקות, טארטים מעלי אדים וניחוחות ומאפי בשרים מפתים ? והכל מוגש כפי שרק סיידא יודע להגיש: ברור, בדוק ועם תוצאות מלהיבות. בני סיידא הוא מחברם של ספרי בישול רבים, שזכו למעריצים בזכות הדיוק במתכונים, קלות ההכנה וכמובן ? הטעם. מספריו: "רק מרק", "קציצות", "ברגע האחרון" ועוד ? כולם ראו אור במודן.



פרסומת

בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ