תזונה ורפואה עממית / זכריה מדר, יוכבד ריעאני

תזונה ורפואה עממית

זכריה מדר, יוכבד ריעאני

יצא לאור ע"י הוצאת משרד הביטחון, בשנת 2004, מכיל 238 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
498 התעניינו בספר

תקציר הספר
כיצד משפיעים הרגלי התזונה על חוסן גופנו? היש יסוד לדעה הרווחת בציבור שהתזונה "בנוסח תימן" מונעת מחלות מסוימות? האם וכיצד מורידה צריכת החלבה את רמת הסוכר בדם? האם לעיסת הקאת (הגאת) כמוה כשימוש בסמים? מה ניתן ללמוד מניסיונם של חכמי תימן בקשר לשימוש הנכון בצמחי מרפא? כיצד תבטיח לעצמך תזונה נכונה? על שאלות אלה ודומות להן מנסים לענות בספר זה החוקרים פרופ' זכריה מדר, ראש בית הספר למדעי התזונה באוניברסיטה העברית, חוקר ומרצה בארץ ובחו"ל בנושא תזונת יהודי תימן, וד"ר יוכבד ריעאני, רוקחת בכירה בקופת חולים לאומית, מן החלוצות הראשונות בחקר התזונה ומצב הבריאות של עולי תימן. עימם משתתפים בספר פרופ' זהרה יניב, מומחית לצמחי מרפא ומרצה בפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית, פרופ' מיכאל וינגרטן, ראש החוג לרפואת המשפחה באוניברסיטת תל - אביב וד"ר זוהר עמר, חוקר ומרצה באוניברסיטת בר - אילן.


הקורא עיר הקורא מתי
יאיר כרם מהר לפני שנתיים ו-8 חודשים מענה









©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ