![]() |
לחם - מצ'באטה עד לחם שיפוןכריכה רכהלינדה קוליסטר
יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 2003, מכיל 144 עמודים, תירגום: הדסה הנדלר.
|
|
תקציר הספר
"לחם מצ'באטה עד לחם שיפון" הוא מסע אנין - טעם סביב הלחמים הנפלאים של העולם - צפון אמריקה ודרום אמריקה: צרפת, איטליה וספרד; צפון אירופה ומזרח אירופה; דרום אסיה; אוסטרליה, וניו זילנד - ומתכונים לאפייתם. המחברת, לינדה קוליסטר, אף מספקת מידע בסיסי על סוגי קמח ושמרים, על אופן הכנת שאור, הכנה ולישה של בצק במערבל חשמלי, והכנה של לחם בסיסי - מקמח לבן או מקמח מלא. ספר חובה לכל אופי הלחם הביתיים, יהיה ניסיונם אשר יהיה. לינדה קוליסטר כתבה שני ספרים שפרצו דרך בתחום אפיית הלחם (ספר האפייה וספר הלחם, שהיה מועמד לפרס אנדרה - סימון. שני הספרים היו רבי - מכר ברחבי העולם. מרטין בריגדייל הוא צלם מזון זה עשרים שנה. הוא צילם יותר - משלושים לספרי בישול וזכה בפרסים בבריטניה, צרפת וארצות הברית.
הקורא | עיר הקורא | מתי | |
---|---|---|---|
מדלין | קרית אונו | לפני 9 שנים ו-9 חודשים | מענה |
פרסומת
לקט ספרים מאת לינדה קוליסטר
שם הספר |
---|
שוקולד |
שוקולד מתכונים |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של לינדה קוליסטר
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים