אוכל, יין וחו&quotל / צחי בוקששתר

אוכל, יין וחו"ל

צחי בוקששתר

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2002, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
208 התעניינו בספר

תקציר הספר
את הספר הזה בישלו שני אנשים, יוג'ין וולף שעורך את התכנית "טעמים" וצחי בוקששתר שמארח, מבשל ומדגים.

"אוכל, יין וחו"ל" לוקח אותנו, דרך המתכונים והתמונות, לטיול במקומות בהם ביקרה התכנית האהובה הזאת. נמצא בו מתכונים מאיי יוון ומכפרים נידחים בקרואטיה, מתכונים של השפים הטובים בישראל ושל מסעדות שמבשלות אוכל עממי לפי ארץ המוצא של הבעלים. בספר נאספו המאכלים הטעימים והמוצלחים בתכנית, אלה שכולם אהבו לטעום, חגיגה של מאכלים ושל יין, עם המלצות מקצועיות על היין הנכון לכל מנה. צחי בישל במטבח של "טעמים" את המאכלים האלה, וגם במטבח הביתי - כולם מתכונים בגובה העיניים שקל להכין וטעים מאד לאכול.



פרסומת

לקט ספרים מאת צחי בוקששתר
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של צחי בוקששתר






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ