|
|
|
תקציר הספר
לראשונה בארץ - ספר בישול מהמטבח התאילנדי, הנחשב לאחד מחמשת המטבחים הטובים בעולם. המתכונים, שנבחרו בקפידה, קלי הכנה ומותאמים כולם לשוק הישראלי. הספר מכיל גם מרשמים מסורתיים לשמירת היופי והבריאות שבהם משתמשת האישה התאילנדית לטיפוח עצמה. המפגש בין טובה משולם, ג'וי יאנג והצלם מיכאל כהן, הוליד ספר זה המביא בפני הקורא הישראלי מקצת מהחוויה התאילנדית: טעם האוכל, צבעים ותמונות המשקפות את נופיה, אתריה ואנשיה של ארץ יפיפיה זו. הספר מוקדש לכל מי שהיה בתאילנד ולמי שעוד יהיה... טובה משולם, מטפלת ברפואה משלימה, מחברת הספר הפופולארי "הנה מה טופו ומה טעים" ביקרה בתאילנד מספר פעמים ומביאה כאן את רשמיה כתיירת וכבשלנית. גואנגדאו (ג'וי) יאנג, ילידת חבל סורין שבתאילנד. מגיל צעיר רכשה מסבתה את רזי הבישול התאילנדי. כיום נשואה לישראלי, מתגוררת בחיפה ועוסקת בשרותי קייטרינג תאילנדי. מיכאל כהן, כטייס בחיל האוויר נודע בשל צילומיו היפים והמיוחדים מהאוויר ומהקרקע. במסגרת עבודתו כנציג מסחרי שהה מיכאל בתאילנד במשך שלוש שנים שבהן צילם את נופי תאילנד וחיי תושביה. צילומים אלה ותמונות התבשילים הם פרי עבודתו. תצלומיו הוצגו בתערוכות רבות בארץ ובחו"ל.
פרסומת
לקט ספרים מאת טובה משולם
| שם הספר |
|---|
| הנה מה טופו ומה טעים |
| חוויה תאילנדית-בישול ותענוגות |
| הנה מה טופו ומה טעים : 160 מתכונים ממוצרי סויה להכנה קלה ולבריאות טובה |
| חוויה תאילנדית : בישול ושאר תענוגות |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של טובה משולם
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים