לאכול סויה - מאכלים עם סויה, טופו, טמפה ומיסו / צפורה אלדר

לאכול סויה

מאכלים עם סויה, טופו, טמפה ומיסו

צפורה אלדר

בשנת 2003, מכיל 237 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
1240 התעניינו בספר

תקציר הספר
הציבור הישראלי מודע ליתרונותיה הבריאותיים של הסויה, אך פרט לטופו העשוי מסויה, אין צורכים קטניה זו, מחוסר ידע כיצד להכינה למאכל. בספר "לאכול סויה", מוסבר כיצד לטפל בסויה ולהכין ממנה מאכלים מגוונים בטעמים המקובלים בארץ ומחומרים המצויים כאן. שווארמה, שיפודים, קציצות, צלי וממולאים שונים, מקבלים טעם של בשר לאחר הכנה מתאימה. ל"גפילטע פיש" עם סויה, יש טעם של דג והציר שלו קרוש. בספר, רשימה ארוכה של מאכלים: ממרחים, סלטים, מאפים, פיצוחים, חטיפים וגולת הכותרת: פלאפל עשוי מסויה - טעים, בריא ומשביע במיוחד. אין בספר שום תפריט המכיל בשר וכל המאכלים כשרים לחלוטין.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ