![]() |
|
|
תקציר הספר
הציבור הישראלי מודע ליתרונותיה הבריאותיים של הסויה, אך פרט לטופו העשוי מסויה, אין צורכים קטניה זו, מחוסר ידע כיצד להכינה למאכל. בספר "לאכול סויה", מוסבר כיצד לטפל בסויה ולהכין ממנה מאכלים מגוונים בטעמים המקובלים בארץ ומחומרים המצויים כאן. שווארמה, שיפודים, קציצות, צלי וממולאים שונים, מקבלים טעם של בשר לאחר הכנה מתאימה. ל"גפילטע פיש" עם סויה, יש טעם של דג והציר שלו קרוש. בספר, רשימה ארוכה של מאכלים: ממרחים, סלטים, מאפים, פיצוחים, חטיפים וגולת הכותרת: פלאפל עשוי מסויה - טעים, בריא ומשביע במיוחד. אין בספר שום תפריט המכיל בשר וכל המאכלים כשרים לחלוטין.
פרסומת
קוראים עכשיו
התחיל לקרוא לפני 14 שנים ו-3 חודשים
|
לקט ספרים מאת צפורה אלדר
שם הספר |
---|
לפתוח לבד בקלפים - טארוט מעשי |
בודד במערכה |
לאכול סויה : מאכלים עם סויה, טופו, טמפה ומיסו |
לפתוח לבד בקלפים : טארות מעשי |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של צפורה אלדר
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים