![]() |
|
|
תקציר הספר
סודות המטבח הפרסי "נוש אז'אן" פירושו בפרסית "בתיאבון" - הינו ספר הבישול הפרסי הראשון שחובר על ידי מחברים שהם יוצאי אירן. המטבח הפרסי מפורסם במאכליו המיוחדים. השולחן, על פי המסורת הפרסית, ערוך לכל הארוחה עם הסבת האורחים לשולחן. הספר מחולק למדורים לפי סוגי המנות הפרסיים האוטנטיים, עם דגש מיוחד על מאכלי חגים ושמחות משפחתיות וכן על מצרכים הניתנים להשגה בכל שוק. חיים מלכי בוגר בית - הספר לבישול בשטוקהולם, עסק בבישול ואירוח ברחבי העולם. כיום ידוע כמיסטיקן בינלאומי. וידה לויים נולדה בפרס, טהרן, ברח' פלאוי. גדלה על מסורת הבישול הפרסי ועל מינהגי האירוח האירניים. עלתה ארצה בשנת 1963. מפורסמת במאכליה הפרסיים המשובחים.
לקט ספרים מאת חיים מלכי
שם הספר |
---|
בישול בקצב העיר |
המטבח הטורקי |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של חיים מלכי
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים