![]() |
|
|
תקציר הספר
איך לאכול בחו"ל בלי ליפול? איפה מתחבאות המסעדות הוותיקות, האמינות, הטעימות והלא - יקרות שהמקומיים מכירים אבל מדריכי התיירים לא מספרים עליהן? מה להזמין וממה להימנע? איזה יין כדאי לקחת? ואיפה מוגש אוכל שמתאים לשומרי מסורת? שאלות אלה ורבות אחרות מוצאות מענה במדריך הקטן הזה, שעוצב במיוחד כך שייכנס בנוחות לכיס הפנימי במעיל או לכיס האחורי בג'ינס. בכל אחת משבע הערים המסוקרות מומלצות עשר מסעדות מעולות: שתיים יקרות, שש במחיר השווה לכל כיס ושתיים בזיל - הזול. בכל עיר מומלצת לפחות מסעדה אחת המתאימה לשומרי מסורת. מסעדות חדשות ואופנתיות אינן מופיעות כאן, ובכוונה. המדריך הזה מוקדש למסעדות ותיקות, אמינות, יציבות - כאלה שכבר עמדו במבחן השנים ועברו אותו בהצלחה. כך, עם המדריך הזה ביד או בכיס או בתיק, תוכלו לשבץ בטיול הבא שלכם ארוחות המייצגות נאמנה את המטבח של העיר בה תבקרו, ושיעשו לכם טעם של עוד. נסיעה טובה, וכמובן - בתיאבון.
פרסומת
לקט ספרים מאת גיל חובב
שם הספר |
---|
שמש, ים ואוכל גם |
מתנות מהמטבח |
מטבח משפחתי - עמודים לספרות עברית # |
קיטש |
עושים שוק עם גיל חובב |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של גיל חובב