הזית - מתכונים ים-תיכוניים עם זיתים ושמן זית / רותי קינן

הזית

מתכונים ים-תיכוניים עם זיתים ושמן זית

רותי קינן

יצא לאור ע"י הוצאת כתר, בשנת 1999, מכיל 160 עמודים, בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:54
2874 התעניינו בספר


תקציר הספר
שמן הזית זוכה בשנים האחרונות לפופולריות עולמית סוחפת, הרבה בזכות טעמו המופלא ולא מעט גם בשל סגולותיו הבריאותיות. הזית הוא פרי מובהק של אזור הים התיכון ומרכיב חשוב בבישול הים - תיכוני. ספר זה כולל אוסף רחב של מתכונים המבוססים על שימוש נדיב בשמן זית ובזיתים. המאכלים מתאימים לאזורנו, לאקלים השורר בו ולמצרכים המצויים בו בשפע. בין השאר כולל הספר מתכונים לכבישת זיתים ולשיפור טעמם של זיתים כבושים, מרקי זיתים, סלטים, ירקות ממולאים, פשטידות זית, מאכלי פסטה ואורז, דגים, עוף ובשרים עם זיתים, לחם ומאפים, וכן ממרחים, מטבלים, רטבים, כבושים, חטיפים ואפילו מנות אחרונות. בנוסף למתכונים תמצאו בספר סקירה ממצה על תולדות עץ הזית ופריו, ופרק המוקדש לתהליך הייצור של שמן הזית, לתכונותיו ולהגדרות האיכות שלו. רותי קינן היא עיתונאית, בשלנית ומחברת ספרי ילדים וספרי בישול בארץ ובחו"ל. בין השאר כתבה את הספרים "בישול לפסח" ו"המטבח של התנ"ך".


רשימות קריאה בהן מופיע הזית - מתכונים ים-תיכוניים עם זיתים ושמן זית

המטבח הספרדי
סוזי דוד

מבשלים טבעוני - מתכוני מגזין מנטה לבישול טבעוני בכל עונות השנה
מגזין מנטה
מתכונים | יאיר ספרים בן 41 מ רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 חודשים


פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ