לאכול נכון בזמן ההיריון / שלי רחמן-אלבוים

לאכול נכון בזמן ההיריון

שלי רחמן-אלבוים

יצא לאור ע"י הוצאת כתר, בשנת 2001, מכיל 216 עמודים, הריון ומשפחה » הריון ולידה







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
726 התעניינו בספר

תקציר הספר
איך להכין את הגוף בצורה הטובה ביותר לקראת ההיריון? מהי תוספת המשקל הרצויה לאישה הרה? כיצד אפשר למנוע בתילות והקאות? מה עושים נגד צרבת? אילו מוצרי מזון עלולים להזיק לאישה ההרה? האם יש נזק בשתיית קפה ואלכוהול בזמן ההיריון? פעילות גופנית במהלך ההיריון - מועילה או מזיקה? איך משפיעה תזונתה של האם על ההתפתחות האינטלקטואלית וההתנהגותית של התינוק? איך חוזרים לגזרה לאחר הלידה? על כל השאלות הללו ועל שאלות רבות נוספות אפשר למצוא תשובות בספר ייחודי זה, העוסק בתזונה המומלצת לנשים במהלך ההיריון, לפניו ואחריו. לנושא התזונה יש חשיבות רבה בחיי כל אחד מאתנו, ואולם הקשר שבין תזונה להיריון לא זכה עד כה להתייחסות ראויה. מכאן חשיבותו של ספר זה, שנכתב למען נשים המתכננות היריון, למען נשים הרות ולמען אמהות טריות המתמודדות עם עודפי הקילוגרמים שלאחר הלידה. הספר כתוב בשפה קולחת ובהירה, והוא כולל מידע על ויטמינים ומינרלים, תוספי מזון, מזונות מומלצים וכאלה שאינם מומלצים במהלך ההיריון, עלייה במשקל, פתרונות תזונתיים ודרכי התמודדות עם תופעות אופייניות להיריון ועוד. הספר כולל עדכונים וחידושים בנושאי תזונה והיריון, מגוון עשיר של תפריטים והנחיות להרכבת תפריט יומי. שלי רחמן - אלבוים היא דיאטנית קלינית מוסמכת, בעלת תואר BSc מבית הספר לתזונה של האוניברסיטה העברית בירושלים. בעלת ניסיון עשיר בעבודה בבתי חולים, בקופות חולים ובמרפאות. מנחה סדנאות להרזיה ובעלת קליניקה פרטית לטיפול בבעיות תזונתיות שונות ובהפרעות אכילה.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ