אהרוני פותח שולחן - לא כשר

ישראל אהרוני

יצא לאור ע"י הוצאת אדם, בשנת 2001, מכיל 313 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה


הוסף לסל
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10





ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4.167
67% בנות
2 בנים   4 בנות
גיל ממוצע:39
1770 התעניינו בספר

תקציר הספר
``הסקרנות וההתעניינות שלי בבני אדם עוברות לרוב דרך האוכל``, כותב אהרוני בפתיחה לספרו. ``אני מבשל עבור אנשים, מאכיל אותם, טועם מהמאכלים שהם אוכלים, לומד את המטבח שלהם, מספר להם סיפורים וכותב עבורם על אוכל. אגב כך אני פוגש אנשים, לומד על חייהם, מבין את הדמיון והשוני בין בני אדם, וחווה שוב ושוב את המיגוון האינסופי של הקיום האנושי.`` רובם הגדול של המתכונים בספר עונים לתואר ``מתכונים שמבשלים בבית``. אלה מתכונים פשוטים וזמינים, וכל שנדרש כדי להכינם הוא אהבת בישול ואהבת אוכל. המתכונים הביתיים האלה מגובים בפטנטים, ברעיונות ובטכניקות של שפים מקצועיים, שמקלים על העבודה. ``אהרוני פותח שולחן`` מביא מבחר מתכונים מתוך כתבות שהתפרסמו במדור ``אהרוני פותח שולחן`` במוסף ``7 ימים`` של ``ידיעות אחרונות``. זהו אוסף מתכונים רחב, מקיף ומרהיב, הכולל מנות ראשונות, מנות עיקריות, מאפים, תוספות וקינוחים, וביניהם שלל הפתעות, ריחות וטעמים, כאשר ישראל אהרוני, מבכירי השפים בישראל, פותח לנו שולחן ופותח בפנינו את מטבחו הפרטי.




ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ