ערכי כשרות - אנציקלופדיה לתעשיית המזון הכשר / עקיבא בן לאאמו"ר שמשון הכהן כץ

ערכי כשרות

אנציקלופדיה לתעשיית המזון הכשר

עקיבא בן לאאמו"ר שמשון הכהן כץ

יצא לאור ע"י הוצאת ליאור שרף - הפצות, בשנת 2000, מכיל 300 עמודים, יהדות » חגים ומנהגים







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
326 התעניינו בספר

תקציר הספר
הספר "ערכי כשרות" מביא סקירה ממצה על דיני הכשרות, תעשיית המזון המודרנית, חומרי הגלם, עסקי הכשרות והסחר העולמי במזון כשר. הכשרות נדרשת כיום גם על ידי "הירוקים", המוסלמים, דתות במזרח הרחוק ושוחרי בריאות למיניהם. פלח שוק זה צומח במהירות ולפי כתבי עת כלכליים בינלאומיים מהווה בארה"ב, לדוגמא, כ - 11% מהעדפה הכללית. הספר "ערכי כשרות" הוא ספר יסוד לכל אדם הקשור לתעשיית המזון וההכשרים, רב, משגיח, בעל מפעל, מלון, מסעדה ועד הצרכן הסופי. הספר "ערכי כשרות" הינו מדריך בסיסי לנבכי דרישות הכשרויות, והמנהגים המקובלים היום.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ