![]() |
|
|
תקציר הספר
מי אמר שכדי להכין אוכל טוב צריך להיות בעל ידע וניסיון של שף צרפתי? "חפוז" מוכיח שאפשר להכין אוכל טוב בזמן קצר. מחברי הספר - אנשי תקשורת צעירים - מציעים כאן להיטי מטבח צעיר, זריז וטעים מאוד. מתכוני "חפוז" פשוטים אבל ממזריים, מתבססים על חומרים עכשוויים מאוד, על דמיון רב, והעיקר - קלים ומהירים להכנה. בין השאר תמצאו כאן: פסטות מגוונות. סלטים מעוררים. מרקים ביתיים. קישים. פשטידות קלות. מוקפצים. ב"חפוז" תמצאו גם הפתעות כגון קציצות ביתיות אמיתיות, פטריות ממולאות, מרק ריחן כפרי ועוד ועוד. "חפוז" יסייע לכם להרכיב ארוחה לכל מעמד - למן ארוחת בוקר קלה ועד לאירוח לילי רב משתתפים. הבישול הקל, החומרים הזמינים והפטנטים הבישוליים שלמדו מחברי "חפוז" במטבחיהם, מחברים, במסעות ובמסעדות, יסייעו לכם להפוך גם את המטבח שלכם לחגיגה קולינרית אמיתית.
©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים