אופים שמרים / גלית ברטלה

אופים שמרים

גלית ברטלה & הנס ברטלה

יצא לאור ע"י הוצאת קוראים, בשנת 2013, מכיל 189 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:49
1635 התעניינו בספר

תקציר הספר
הספר מוקדש לחלק המחמם את הלב בחיינו – בצק שמרים. בצק חי, נושם ועובד. בצק שראוי שנתמקד בכל אפשרויותיו וננסה לחשוף את כל סודותיו.

גלית והנס ברטלה הם שף קונדיטורים בקונדיטוריה ובבית הספר לאפייה "גאיה ברטלה", באזור התעשייה סגולה, פתח תקווה. גלית בעלת תואר B.A. במתמטיקה מאוניברסיטת תל אביב, עזבה עיסוק זה כדי ללמוד קונדיטוריה בארץ ובחו"ל. אחרי שנים של לימודים ועבודה בצרפת חזרה ארצה ופתחה את הקונדיטוריה "גאיה ברטלה" ואת כשרונה בציור ובעיצוב מיישמת על העוגות.

הנס ברטלה, שהגיע מגרמניה לשנה על-פי הזמנת מלון "הילטון", התגייר ונשאר בארץ. עבד 20 שנה במלונות "הילטון" תל אביב וירושלים. היה הבעלים של בית הספר לאפייה ושל רשת בתי הקפה "הנס ברטלה", שלא נראתה כמוה בארץ. הראשון שהביא את הפטיסרי המתקדם לארץ. הביא אלינו את חו"ל.

הנס הצטרף לגלית בקונדיטוריה ויחד הם אופים עוגות ומלמדים בבית הספר " גאיה ברטלה", הקיים בתוך הקונדיטוריה מזה 15 שנה. הנס היה הראשון עם תוכנית אוכל בטלוויזיה, לפני יותר מ-20 שנה, שנקראה "עוגה לשבת". היום גלית והנס מופיעים בטלוויזיה בתוכניות "אופים עם ברטלה", "מה אוכלים היום" ו"מאפים ומתוקים עם גלית והנס ברטלה


הקורא עיר הקורא מתי
alon יבנה לפני 10 שנים ו-11 חודשים מענה
דיאנה הוד השרון לפני 3 שנים מענה
נטע מודיעין לפני שנה ו-10 חודשים מענה


פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ