![]() |
|
|
תקציר הספר
לפשטידה מקום מכובד במסורת ישראל. היא מקשטת כל ארוחת שבת וחג ומעשירה בסודותיה ורזיה. ניחוחה של השבת מאציל גם על תבשילי החול. אפיית פשטידות מאפשרת לעקרת הבית גיוון נהדר בהכנת הארוחות. תוך ניצול כל אפשרויות המלאי שברשותה. פשטידות ניתן לאפות מדגנים ואטריות, מבשר ודגים, מירקות ופירות טריים או קפואים. הפשטידות משתבצות בארוחות בשריות, פרווה או חלביות, וכך הן מתאימות עצמן לכל סוגי האוכלוסיה מטבח רגיל או צמחוני. בכתיבת הספר ניתנה שימת לב מיוחדת לשפה ברורה וקולחת, לדיוק בכמויות ובמרכיבים ולשימוש בחומרי גלם זמינים. ``ניחוחות הפשטידה`` מיועד לעקרת הבית המנוסה בהליכות המטבח - כמו לצעירה המתחילה נסיונה בבישול, להפיק פשטידות טעימות, נאות, עריבות לחיך, ומתאימות לכל אירוע.
פרסומת
לקט ספרים מאת צפורה קרייזמן
שם הספר |
---|
ניחוחות המאפה |
ניחוחות שבת (א + ב) (אורה) |
ניחוחות שבת א (אורה) |
ניחוחות שבת ב (אורה) |
ניחוחות פסח (אורה) |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של צפורה קרייזמן
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים