![]() |
|
|
תקציר הספר
יום אחד העלה מר גליק בחכתו דג שמן והזמין את גברת שאלתיאל להצטרף אליו לארוחת ערב. כאשר תיבל את הדג בשמן זית, שום, רוזמרין ויין לבן, החליק הדג מבין אצבעותיו וטס היישר לדירתה של גברת שוורץ. זו הרימה את הדג והשליכה אותו מהחלון הרחק ככל שיכלה. מר גליק רץ החוצה בעקבות הדג ומלמל לעצמו: "מה אעשה, מה אגיש לגברת שאלתיאל לארוחת ערב?..."
מה קרה לדג, מהיכן פתאום צץ העוף והאם התקיימה ארוחת הערב במועדה?
הסיפור אמנם מפותל ורב-תהפוכות, אבל עם סוף טוב מאוד.
זוהי הוצאה מחודשת של הספר, שראה אור לראשונה לפני כעשור.
יוסי אבלועפיה כתר ואייר ספרים רבים, בהם: "האי של יאשקה", "יאשקה מציל את החוף", "כלב חתול ואיש", "לא תאמינו אבל זה מה שקרה".
מה קרה לדג, מהיכן פתאום צץ העוף והאם התקיימה ארוחת הערב במועדה?
הסיפור אמנם מפותל ורב-תהפוכות, אבל עם סוף טוב מאוד.
זוהי הוצאה מחודשת של הספר, שראה אור לראשונה לפני כעשור.
יוסי אבלועפיה כתר ואייר ספרים רבים, בהם: "האי של יאשקה", "יאשקה מציל את החוף", "כלב חתול ואיש", "לא תאמינו אבל זה מה שקרה".
יוסי אבולעפיה (סופר על המוקד)
יוסי אבולעפיה נולד בטבריה בשנת 1945. בגיל 17 התקבל ל"בצלאל" וסיים 4 שנות לימוד במגמה לגרפיקה. בתום שירותו הצבאי, התקבל יוסי לעבודה בטלוויזיה הישראלית, כגרפיקאי וקריקטוריסט, אבל הוא רצה להיות אנימטור. במשך כעשר שנים של עבודה ולימוד עצמי רכש נסיון וצבר ידע, ובזכות השגיו קיבל מלגה לה... המשך לקרוא
|
לקט ספרים מאת יוסי אבולעפיה
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של יוסי אבולעפיה