|
|
|
תקציר הספר
בספר זה ניתן מבחר מתוך עושר האפשרויות של המטבח ההודי, וכן הסברים על החומרים המיוחדים, התבלינים העיקריים, טכניקות הבישול והרכבת הארוחות.
כל מי שרוצה להעשיר את מטבחו במאכלים ומעדנים בעלי טעם אקזוטי, חדש ומרענן, ימצא כאן שפע רעיונות והצעות, מלווים בצילומי צבע מרהיבים.
המתכונים הותאמו למטבח הכשר ולמיצרכים המצויים בארץ.
יש בספר מתכונים למנות ראשונות, מאכלי דגים, עוף ובשר, תוספות ירק, אורז ולחם, משקאות וקינוחים.
שיטות הבישול ההודיות אינן מסובכות, המצרכים אינם יקרים, ואין גם צורך בכלים ובאבזרים מיוחדים.
כל מי שרוצה להעשיר את מטבחו במאכלים ומעדנים בעלי טעם אקזוטי, חדש ומרענן, ימצא כאן שפע רעיונות והצעות, מלווים בצילומי צבע מרהיבים.
המתכונים הותאמו למטבח הכשר ולמיצרכים המצויים בארץ.
יש בספר מתכונים למנות ראשונות, מאכלי דגים, עוף ובשר, תוספות ירק, אורז ולחם, משקאות וקינוחים.
שיטות הבישול ההודיות אינן מסובכות, המצרכים אינם יקרים, ואין גם צורך בכלים ובאבזרים מיוחדים.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים