הבישול ההודי- רכה / לאליטה אחמד

הבישול ההודי- רכה

לאליטה אחמד

יצא לאור ע"י הוצאת סירקיס רות, בשנת 2002, תירגום: עדי גינצבורג.







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
295 התעניינו בספר

תקציר הספר
בספר זה ניתן מבחר מתוך עושר האפשרויות של המטבח ההודי, וכן הסברים על החומרים המיוחדים, התבלינים העיקריים, טכניקות הבישול והרכבת הארוחות.
כל מי שרוצה להעשיר את מטבחו במאכלים ומעדנים בעלי טעם אקזוטי, חדש ומרענן, ימצא כאן שפע רעיונות והצעות, מלווים בצילומי צבע מרהיבים.
המתכונים הותאמו למטבח הכשר ולמיצרכים המצויים בארץ.
יש בספר מתכונים למנות ראשונות, מאכלי דגים, עוף ובשר, תוספות ירק, אורז ולחם, משקאות וקינוחים.
שיטות הבישול ההודיות אינן מסובכות, המצרכים אינם יקרים, ואין גם צורך בכלים ובאבזרים מיוחדים.



פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ