![]() |
|
|
תקציר הספר
מרק חצילים יוגורט ונענע, בוואריה (הדבר האמיתי!) בוריקטס חצילים וגבינה מלוחה, פרז‘לדה (התשובה התורכית לג‘חנון), פבלובה לממהרים, עוגות גבינה (קרות ואפויות, עם פירות וגם עם שוקולד), טמפורה גבינת עיזים, קציפת חצילים, מרק טרטור (דווקא עם קישואים), כיכר גבינה אפויה, קיש גבינת עיזים ורוזמרין, מאפינס תירס וגבינה חריפה, פסטה קבלת שבת (שמכינים מפסטה "מאתמול", פחזניות עם שלוש מליות מתוקות ...ועוד ועוד
"אירוח בלבן" - אסופת המתכונים נהדרים שתשמש אתכם להכנת ארוחת שבועות ובאותה מידה תתאים לבראנץ‘ של שבת, לארוחת חברים על המרפסת וגם לסעודת ערב אלגנטית.
המתכונים קלים להכנה ומתאימים לאירוח חגיגי וגם לבישול יומיומי. המאכלים והמאפים נבחרו מתוך שלל המתכונים שהתפרסמו במגזין "על השולחן". המתכונים מלווים בצילומים מרהיבים ולצדם משולבים טיפים ועצות שיבטיחו הצלחה כבר בהכנה ראשונה, ועוד "סיפורי גבינה" – מקשקבל ועד מוצרלה, קממבר ופרמזן. פרק נפרד בספר מוקדש לאירוח על בסיס גבינות, התאמת גבינות ויין, קנייה, אחסון וטיפול בגבינות.
אירוח בלבן - ספר החדש מבית "על השולחן" (לא רק) לחג השבועות.
ספר ראשון בסדרת "פינת אוכל – ספריית הבישול של על השולחן", המופקת בשיתוף רשת "סטימצקי"
"אירוח בלבן" - אסופת המתכונים נהדרים שתשמש אתכם להכנת ארוחת שבועות ובאותה מידה תתאים לבראנץ‘ של שבת, לארוחת חברים על המרפסת וגם לסעודת ערב אלגנטית.
המתכונים קלים להכנה ומתאימים לאירוח חגיגי וגם לבישול יומיומי. המאכלים והמאפים נבחרו מתוך שלל המתכונים שהתפרסמו במגזין "על השולחן". המתכונים מלווים בצילומים מרהיבים ולצדם משולבים טיפים ועצות שיבטיחו הצלחה כבר בהכנה ראשונה, ועוד "סיפורי גבינה" – מקשקבל ועד מוצרלה, קממבר ופרמזן. פרק נפרד בספר מוקדש לאירוח על בסיס גבינות, התאמת גבינות ויין, קנייה, אחסון וטיפול בגבינות.
אירוח בלבן - ספר החדש מבית "על השולחן" (לא רק) לחג השבועות.
ספר ראשון בסדרת "פינת אוכל – ספריית הבישול של על השולחן", המופקת בשיתוף רשת "סטימצקי"
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים