טוסקנה למתקדמים - הנופים המאכלים הניחוחות האוירה - הדבר האמיתי / בת' אילון

טוסקנה למתקדמים

הנופים המאכלים הניחוחות האוירה - הדבר האמיתי

בת' אילון

Tasting Tuscany : exploring and eating off the beaten track / Beth Elon

יצא לאור ע"י הוצאת דניאלה די-נור, בשנת 2008, מכיל 343 עמודים, תירגום: גיל חובב. בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:49
1929 התעניינו בספר

תקציר הספר
כמו חברה טובה שיודעת להמליץ על המקומות המעניינים באמת, בת´ אילון ,מחברת רבי המכר "ספר הפסטה הגדול" ו"מטבח איטלקי כפרי", מובילה אותנו הרחק מהאתרים המתויירים לעייפה אל המקומות שהאיטלקים אוהבים. עשרה מסלולים נבחרים העונים לטעמים שונים ומובילים אל מחוזות אושר גסטרונומיים, מקומות שתיירים כמעט לעולם לא מגיעים אליהם.

בתרגומו המדויק והקולח של גיל חובב.
כל המתכונים הותאמו למטבח הישראלי.
כל הצילומים נעשו במיוחד לספר זה.

יוסי ריבק יצא בעקבות המסלולים, פגש את בעלי המסעדות, ביקר ובחן את ההמלצות, הביא את רשמיו האישיים בצילומים מרהיבים המעבירים את יופיה ואת קסמה הבלתי ניתן לערעור של טוסקנה וכתב:
"...חד וחלק:כל המקומות המופיעים בספר שווים ביקור וכל ההמלצות
של בת' אילון מצוינות ושוות את הטרחה.גם אם זה אומר סטייה מן הדרך.כנסיות,מוזיאונים,גשרים,בניינים,נופים,מסעדות,שווקים וכבישים ציוריים - בכל מקום תגלו ותחוו משהו חדש ואחר... המסעדות המומלצות בספר הן מסעדות של איטלקים לסועדים איטלקים.מגוון המסעדות גדול.כולן טובות.בכולן אוכל איטלקי משובח.פשוט,מדויק,מוגש בתשומת לב ונותן כבוד למזון ולסועד."



פרסומת



התחילה לקרוא לפני 14 שנים ו-2 חודשים








©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ