פסטה, נודלס ומה שביניהן / ישראל אהרוני





ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.667
100% בנים
3 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:45
940 התעניינו בספר




ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ