![]() |
|
|
תקציר הספר
בעידן המודרני, הנשלט בידי אופנות וטרנדים, יש דברים שעומדים מעל הזמן. פטה כבדטארטטסן, רטטוי, בף בורגניון, קיש לורן- אלה רק מקצת הדוגמאות למנות שלעולם לא ייצאו מהאופנה וטוב שכך.מבשלים בצרפתית, ספר חדש ב"עריכת על השולחן מרכז גסטרונומי", מאפשר לערוך היכרות,מחודשת עם המנות הפופולאריות ביותר מן המטבח האהוב ביותר בעולם וגם להתוודע למנותמרתקות ופחות מוכרות.מבשלים בצרפתית לוקח אתכם לטיול מענג במחוזות האוכל של צרפת, מחבל פרובאנסשטף השמש בדרום ועד נורמנדי הדשן בצפון. קדרות כפריות מככבות לצד מאכלי הביסטרו, מנות אירוחרבות רושם לצד מתכונים שיתאימו לארוחת צהריים קלילה. מנות ירק מעודנות ובריאות לצדקינוחים שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהם.לא מדובר רק באסופת מתכונים. לבשל בצרפתית פירושו לאמץ שיטות בישול פשוטות אך חיוניות,שנולדו במטבח הצרפתי הקלאסי והיו לאבן יסוד בכל מטבח- מקצועי או ביתי. בעזרת טכניקותאלה , תוכלו לשדרג כל מאכל מוכר או לצאת ללא חשש להרפתקאות קולינריות חדשות.* כ- 100 מתכונים בדוקים ומוסברים בשפה ידידותית וקולחת* תצלומים מרהיבים, שעושים חשק לרוץ למטבח* מידע על חומרי הגלם והתאמתם למטבח המקומי.
פרסומת
לקט ספרים מאת על השולחן
שם הספר |
---|
מרקים |
קפה ועוגה |
סלטים |
תפוחי אדמה |
פסטה |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של על השולחן
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים