![]() |
|
|
תקציר הספר
כבר אלפי שנים מככבת הסויה כמרכיב חשוב, כמעט מובן מאליו, בתזונתם של עמי המזרח הרחוק. אט-אט חדרה הסויה למערב. בגלל היותה עתירת-חלבונים היא מכונה לא פעם "הבשר של הצמחונים", וכיוון שטעמה הטבעי הוא נייטרלי היא יכולה לקבל כל טעם שבעולם.
בספר זה תוכלו למצוא שלל מאכלים טעימים ומשובחים, שבכולם מככבת הסויה: מרקים, שניצלים, קציצות, תבשילי-קדירה, סלטים ומנות מוקפצות. גם מי שאינם צמחונים יוכלו ליהנות ממעלותיה של הסויה ולמצוא בספר תבשילים המשלבים בשר. תבשילים רבים מתאימים לשומרי משקל בשל ערכם הקלורי הנמוך, ואילו אחרים פשוט טעימים ומצוינים לאירוח.
מרים אפוטקר, בשלנית חסידת-סויה, מצליחה לשלב בין המאכלים האהובים עליה מבית הוריה, שבאו ממצרים ומהונגריה, לבית אמונתה בתזונה נכונה, ובעיקר ביתרונותיה של הסויה.
בספר זה תוכלו למצוא שלל מאכלים טעימים ומשובחים, שבכולם מככבת הסויה: מרקים, שניצלים, קציצות, תבשילי-קדירה, סלטים ומנות מוקפצות. גם מי שאינם צמחונים יוכלו ליהנות ממעלותיה של הסויה ולמצוא בספר תבשילים המשלבים בשר. תבשילים רבים מתאימים לשומרי משקל בשל ערכם הקלורי הנמוך, ואילו אחרים פשוט טעימים ומצוינים לאירוח.
מרים אפוטקר, בשלנית חסידת-סויה, מצליחה לשלב בין המאכלים האהובים עליה מבית הוריה, שבאו ממצרים ומהונגריה, לבית אמונתה בתזונה נכונה, ובעיקר ביתרונותיה של הסויה.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים