אצות בשמן זית - אצות ומתכוני אצות למטבח הים תיכוני / רחלי עינב

אצות בשמן זית

אצות ומתכוני אצות למטבח הים תיכוני

רחלי עינב & השף יצחק נתן לוי








ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
408 התעניינו בספר



פרסומת

רחלי עינב (סופר על המוקד)
רחלי עינב (נולדה ב-1953) היא בוטנאית המתמחה באקולוגיה של הים, בעיקר באצות ים. עינב נולדה במושב באר טוביה. בעת שירותה הצבאי הייתה מדריכה בבית ספר שדה אכזיב של החברה להגנת הטבע. עבודת המוסמך שלה, שנערכה באוניברסיטת תל אביב, הוקדשה לצמחי החוף "התפלגות תפוצת מיני העדעד (Limonium) בחופי יש... המשך לקרוא
לקט ספרים מאת רחלי עינב
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רחלי עינב






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ