בישול עם שוקולד - ממאפים ומתוקים קלאסיים ועד לתבשילים אקזוטיים / אבנר לסקין

בישול עם שוקולד

ממאפים ומתוקים קלאסיים ועד לתבשילים אקזוטיים

אבנר לסקין

Cooking with Chocolate - More than 70 Entrée Drinnks, and Decadent Desserts

יצא לאור ע"י הוצאת ספרי פן ומשכל, בשנת 2007, מכיל 120 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:37
1150 התעניינו בספר

תקציר הספר
כפי שתגלו בספר זה, שוקולד אינו רק ממתק ואינו משמש להכנת מאפים וקינוחים בלבד. במבחר המתכונים שלפניכם עוגות, עוגיות, קינוחים וגלידות, פרלינים, משקאות שוקולד ומנות עיקריות, וכולם מכילים שוקולד. בבישול עם שוקולד מציע השף אבנר לסקין שילוב מרענן של מתכוני השוקולד הקלאסיים לצד מתכונים חדשניים מרחבי העולם הקולינרי.

בישול עם שוקולד עשיר במתכונים בהירים וישירים המובילים אותנו, צעד אחר צעד, אל המוצר המושלם. האוסף שלפניכם כולל מתכונים קלאסיים כגון עוגת שוקולד בשלושה צבעים, טראפלס שוקולד מריר ואספרסו, ופרלינים במילוי קרם פיסטוק לצד הפתעות אקזוטיות- מנות המשתמשות בשוקולד כתבלין- כמו ספריבס עגל במשרה שוקולד, צ'ילי והדרים, רביולי שוקולד במילוי גבינות, וקדירת שוק טלה עם יין אדום, שוקולד ועשבי תיבול. הספר כולל גם פרק הכנה והתארגנות, מתכונים לבצקים בסיסיים, לקרמים, לזיגוגים ועוד.


הקורא עיר הקורא מתי
alon יבנה לפני 4 שנים ו-7 חודשים מענה






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ