פטיסרי אומנות הקונדיטור הביתי אבנר לסקין |
|
|
תקציר הספר
הפטיסרי, האפייה העילית הצרפתית, הוא מעשה אומנות שסודותיו היו מוכרים, עד עתה לקונדיטור המדופלם בלבד. אך לא עוד, מהיום תוכלו להכין מעדנים כנו אקלר, פטיפורים נפלאים, דאקואזים, טארטים, טארטלטים, קישים ועוד המון מתכוני גורמה אצלכם במטבח , עם תנור האפייה הביתי. פטיסירי-אומנות הקונדיטור הביתי עשיר במתכונים בהירים וישירים המובילים אותנו, צעד אחר צעד, אל המוצר המושלם. האוסף שלפניכם כולל מוצרים מסורתיים ידועים כ כמו פחזניות, מיל פיי או טארט טאטן, וגם ביצירות פחות מוכרות כמו מוטמיריי, אמברוזיה, עוגת ערמונים ומעדנים שמקורם בספרד, איטליה או פורטוגל. הספר כולל גם פרק הכנה והתארגנות, מתכונים לבצקים בסיסיים, לקרמים לזיגוגים ועוד.
לקט ספרים מאת אבנר לסקין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אבנר לסקין
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים