|
|
|
תקציר הספר
טעם איטליה - ספר שכולו אהבה לאוכל האיטלקי, ליופי האיטלקי ולאופי האיטלקי.
אז מה יש בספר?
הרבה מתכונים מהמטבח האיטלקי: פסטה, כמובן – מספגטי "אליו אוליו" ועד פטוצ`יני אלפרדו, קנלוני וטיאלה; אבל לא רק פסטה אלא גם פיצות ופוקצ`ות, פסטו, פנצנלה וברוסקטה, מינסטרונה ופפה אל פומודורו, ניוקי ורביולי ערומים, ריזוטו פורצ`יני וריזוטו דלעת, עוף בנוסח אשת הצייד וטלה חמצמץ מספולטו, דובדבנים ביין, פנה קוטה, קסטה אפויה ועוד ועוד.
המתכונים משובצים בין תמונות מרהיבות של נופי איטליה, שווקיה ואנשיה והמלצות, הצעות וטיפים - כולם פרי ניסיונה של דנית, תיירת נלהבת בכלל ובאיטליה בפרט.
לצד אלה תמצאו בספר הנחיות ומידע היכן אפשר לרכוש מוצרי מזון איטלקיים כמו אורז לריזוטו, עגבניות איטלקיות משומרות, שמן זית איטלקי וקמח דורום ומהם התחליפים הטובים ביותר למצרכים קשים יותר להשגה.
רוב המתכונים הכלולים בספר הם מתכונים מן הסוג הקל (החביב על דנית), שמספק תוצאות נפלאות בהשקעה קטנה יחסית של זמן ומאמץ, אם כי תמצאו בו גם תבשילים קלאסיים כמו ניוקי, לזאניה, חצילים בפרמזן וטירמיסו, שדורשים קצת יותר עבודה. המתכונים בספר כשרים, אבל לא "מוכשרים" - מלכתחילה נבחרו מתכונים שלא היה צורך להכניס בהם שינויים מהותיים מטעמי כשרות, מתוך כוונה להצמד ככל האפשר לטעם המקור.
המתכונים כתובים בשפה בהירה ומפורטת ומלווים בתצלומים מגרים. ספר נוסף של דנית סלומון, מחברת רבי-המכר שוקולד ושושנים • עוגות בקלי קלות • פשטידות בקלי קלות • בקלי קלות.
אז מה יש בספר?
הרבה מתכונים מהמטבח האיטלקי: פסטה, כמובן – מספגטי "אליו אוליו" ועד פטוצ`יני אלפרדו, קנלוני וטיאלה; אבל לא רק פסטה אלא גם פיצות ופוקצ`ות, פסטו, פנצנלה וברוסקטה, מינסטרונה ופפה אל פומודורו, ניוקי ורביולי ערומים, ריזוטו פורצ`יני וריזוטו דלעת, עוף בנוסח אשת הצייד וטלה חמצמץ מספולטו, דובדבנים ביין, פנה קוטה, קסטה אפויה ועוד ועוד.
המתכונים משובצים בין תמונות מרהיבות של נופי איטליה, שווקיה ואנשיה והמלצות, הצעות וטיפים - כולם פרי ניסיונה של דנית, תיירת נלהבת בכלל ובאיטליה בפרט.
לצד אלה תמצאו בספר הנחיות ומידע היכן אפשר לרכוש מוצרי מזון איטלקיים כמו אורז לריזוטו, עגבניות איטלקיות משומרות, שמן זית איטלקי וקמח דורום ומהם התחליפים הטובים ביותר למצרכים קשים יותר להשגה.
רוב המתכונים הכלולים בספר הם מתכונים מן הסוג הקל (החביב על דנית), שמספק תוצאות נפלאות בהשקעה קטנה יחסית של זמן ומאמץ, אם כי תמצאו בו גם תבשילים קלאסיים כמו ניוקי, לזאניה, חצילים בפרמזן וטירמיסו, שדורשים קצת יותר עבודה. המתכונים בספר כשרים, אבל לא "מוכשרים" - מלכתחילה נבחרו מתכונים שלא היה צורך להכניס בהם שינויים מהותיים מטעמי כשרות, מתוך כוונה להצמד ככל האפשר לטעם המקור.
המתכונים כתובים בשפה בהירה ומפורטת ומלווים בתצלומים מגרים. ספר נוסף של דנית סלומון, מחברת רבי-המכר שוקולד ושושנים • עוגות בקלי קלות • פשטידות בקלי קלות • בקלי קלות.
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים