טעם איטליה / דנית סלומון

טעם איטליה

דנית סלומון

יצא לאור ע"י הוצאת קוראים, בשנת 2006, מכיל 152 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ספר בסדר דירוג של שלושה כוכבים
3
1 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:37
1136 התעניינו בספר

תקציר הספר
טעם איטליה - ספר שכולו אהבה לאוכל האיטלקי, ליופי האיטלקי ולאופי האיטלקי. אז מה יש בספר? הרבה מתכונים מהמטבח האיטלקי: פסטה, כמובן – מספגטי "אליו אוליו" ועד פטוצ`יני אלפרדו, קנלוני וטיאלה; אבל לא רק פסטה אלא גם פיצות ופוקצ`ות, פסטו, פנצנלה וברוסקטה, מינסטרונה ופפה אל פומודורו, ניוקי ורביולי ערומים, ריזוטו פורצ`יני וריזוטו דלעת, עוף בנוסח אשת הצייד וטלה חמצמץ מספולטו, דובדבנים ביין, פנה קוטה, קסטה אפויה ועוד ועוד. המתכונים משובצים בין תמונות מרהיבות של נופי איטליה, שווקיה ואנשיה והמלצות, הצעות וטיפים - כולם פרי ניסיונה של דנית, תיירת נלהבת בכלל ובאיטליה בפרט. לצד אלה תמצאו בספר הנחיות ומידע היכן אפשר לרכוש מוצרי מזון איטלקיים כמו אורז לריזוטו, עגבניות איטלקיות משומרות, שמן זית איטלקי וקמח דורום ומהם התחליפים הטובים ביותר למצרכים קשים יותר להשגה. רוב המתכונים הכלולים בספר הם מתכונים מן הסוג הקל (החביב על דנית), שמספק תוצאות נפלאות בהשקעה קטנה יחסית של זמן ומאמץ, אם כי תמצאו בו גם תבשילים קלאסיים כמו ניוקי, לזאניה, חצילים בפרמזן וטירמיסו, שדורשים קצת יותר עבודה. המתכונים בספר כשרים, אבל לא "מוכשרים" - מלכתחילה נבחרו מתכונים שלא היה צורך להכניס בהם שינויים מהותיים מטעמי כשרות, מתוך כוונה להצמד ככל האפשר לטעם המקור. המתכונים כתובים בשפה בהירה ומפורטת ומלווים בתצלומים מגרים. ספר נוסף של דנית סלומון, מחברת רבי-המכר שוקולד ושושנים • עוגות בקלי קלות • פשטידות בקלי קלות • בקלי קלות.


הקורא עיר הקורא מתי
esther חיפה לפני 4 שנים ו-1 חודשים מענה



לקט ספרים מאת דנית סלומון
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של דנית סלומון






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ