דל כולסטרול רכה / טובה ארן



ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:52
398 התעניינו בספר

תקציר הספר
הכולסטרול הינו אחד המרכיבים העיקריים בסתימות על העורקים המובילים את הדם אל הלב, ובכך מהווה גורם חשוב ביותר למחלות הלב. היום ברור, כי כדי למנוע או לדחות את התהוות הסתימות והתפתחות טרשת העורקים - יש לאכול מזון דל בכולסטרול, דל בשומנים בכלל ובשומנים מן החי בפרט, ודל בסוכר. יש לזכור שהיווצרות הסתימות מתחילה בגיל צעיר, ולפיכו חשוב להתרגל לאכול מזון בריא כבר מילדות. בעיקרו, מכיל ספר זה מתכונים בריאים לאנשים החפצים להמשיך ולשמור על בריאותם, או לאלה שנוריות האזהרה כבר החלו להבהב לגביהם. לרוב המתכונים בספר מצורפות בנוסף להוראות הבישול הרגילות גם הוראות מפורטות לבישול בתנור המיקרוגל, המסייע במהירות הבישול ובשמירה על ערכו התזונתי של המזון. ספר זה, שנכתב בייעוצה ובעזרתה של דיאטנית מוסמכת, מוכיח שזה יכול להיות גם טעים, גם בריא וגם נאה לעין. טובה ארן מנצלת את נסיונה העשיר בתחום הגסטרונומיה לכתיבת ספרי בישול מעולים ולעריכתם. בהיותה מורה, מארגנת תערוכות מזון ואמנות, וכן מנהלת מרכזי הדרכה לאירוח ותרבות המזון, השכילה להגיש מתכונים ברורים,פשוטים להכנה, נאים ביותר ו...מצליחים. ספריה האחרים שזכו להצלחה מרובה : "קישוטי מזון", "הבישול הביתי", "פלאי המיקרוגל" (בעריכתה), וכן סדרת ספרים מקצועיים עבור מרכזי הדרכה לאירוח ותרבות המזון של תנובה.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ