בישול לתואר ראשון / סמי כהן אלי דהן



ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:33
858 התעניינו בספר

תקציר הספר
כן! אנחנו עושים את זה אחרת. סטודנטים חושבים אחרת על אוכל, לוקחים אותו ברצינות אבל לא מקדשים אותו, רוצים אותו טוב, אך לא בהכרח יקר. סטודנטים, כך מסתבר, מחפשים באוכל את כל הטוב, הפשוט, הזול והצנוע. הימים הם ימי שביתת המרצים הגדולה ב- 1994.. ישיבה לחוצה בבית, ציפייה למשהו שיתרחש, בילוי משותף עם חברים והרבה-הרבה אוכל. לאחר שקיבצנו, מיינו, ערכנו וטעמנו את הבישולים, הניסויים, ההמצאות, מתכוני השכנה והדודה, האמא והסבתא, החלטנו לשתף גם אתכם הסטודנטים. התייחסנו לקשיים שכולנו עוברים בכניסה לעולם האקדמי, לארגון המטבח הראשון, לקנייה הראשונה של מצרכים, תבלינים וכלי מטבח. כל העצות והרעיונות הם פרי ניסיונם של סטודנטים שכבר נמצאים "בתוך זה". המתכונים כולם נערכו בפשטות, חלקם מובאים כפי שהושמעו במקור מפי בעליהם, כשרים ולא-כשרים ואחדים שונו, שופרו והותאמו לבישול פשוט ומעשי.


הקורא עיר הקורא מתי
edicohen אורנית לפני 4 שנים ו-8 חודשים מענה









©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ