![]() |
|
|
תקציר הספר
סלט ירוק עם גבינת קממבר מטוגנות, ירקות וגבינה בולגרית ברוטב ויניגרט, פוקצ`ה חצילים גבינה ופסטו, פסטה עם ירקות מוקפצים ופסטו סלמון בקרם תרד ורוטב שמנת... מממ... נשמע טעים לא? בספר זה מתכונים אלה ורבים אחרים - כולם חלביים. אתם לא מוכרחים להיות צמחונים, כדי לגלות שתוכלו להכין אין סוף ארוחות מגוונות ומפתיעות, ללא המנה הבשרית ה"מסורתית". בני סיידא אסף למענכם את מיטב הסלטים, המרקים, המאפים, הדגים, הפסטות, העוגות והקינוחים, שנותנים כבוד לגבינות משובחות, לירקות ופירות טריים לעשבי תיבול ובכלל לטעם הטוב. אז אפשר גם בלי בשר? ההוכחה לפניכם.
פרסומת
בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול.
סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא
|
לקט ספרים מאת בני סיידא
שם הספר |
---|
ארוחות שחיתות - כשר (כריכה קשה) |
מאפים פיקנטיים - כשר |
המון תפוחי אדמה - כריכה קשה |
אורז ואטריות |
בישול בלקני |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של בני סיידא
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים