אפשר גם בלי בשר-קשה

בני סיידא

אפשר גם בלי בשר-קשה

בני סיידא

יצא לאור ע"י הוצאת מודן,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
768 התעניינו בספר

תקציר הספר
סלט ירוק עם גבינת קממבר מטוגנות, ירקות וגבינה בולגרית ברוטב ויניגרט, פוקצ`ה חצילים גבינה ופסטו, פסטה עם ירקות מוקפצים ופסטו סלמון בקרם תרד ורוטב שמנת... מממ... נשמע טעים לא? בספר זה מתכונים אלה ורבים אחרים - כולם חלביים. אתם לא מוכרחים להיות צמחונים, כדי לגלות שתוכלו להכין אין סוף ארוחות מגוונות ומפתיעות, ללא המנה הבשרית ה"מסורתית". בני סיידא אסף למענכם את מיטב הסלטים, המרקים, המאפים, הדגים, הפסטות, העוגות והקינוחים, שנותנים כבוד לגבינות משובחות, לירקות ופירות טריים לעשבי תיבול ובכלל לטעם הטוב. אז אפשר גם בלי בשר? ההוכחה לפניכם.




בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ