ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
304 התעניינו בספר

תקציר הספר
כל כך הרבה אפשר להוסיף, לשבח ולשפר בעוף המוכר שלנו. העוף מקבל צורות שונות, אופני הכנה שונים, טעמים רחוקים וקרובים, מהמטבח המשובח של קרן הנדלר. ב"מטעמי עוף" תוכלו למצוא: חטיפים, מרקים, סלטים, מנות עיקריות, מאכלי עמים ועוד, ועוד, אך בעיקר - רעיונות. כל המתכונים מכילים מוצרים שניתן להשיג בקלות, וערוכים בקפדנות ובאופן ברור.




לקט ספרים מאת קרן הנדלר
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של קרן הנדלר






©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ