![]() |
|
|
תקציר הספר
חורף. גשם בחוץ. הקדרה מבעבעת לאיטה על הכיריים או בתנור וממלאת את חלל הבית בריחות מגרים. עוד מעט נגיש אותה לשולחן, עם הרבה לחם ליד, לניגוב הרוטב. תבשיל קדרה מנחם ועשיר הוא מאכל מושלם לימים קרים. לא קשה להכין, כיף להגיש והכי כיף לאכול, במיוחד כשמתקבצים סביבו אנשים שאוהבים. בספר 55 קדרות חורף מפנקות עם בשר או כבש, עוף או דגים, ויש גם קדרות לצמחונים. חלק מהמתכונים התפרסמו בעבר במגזין "על השולחן" , אבל רובם מופיעים כאן לראשונה.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים