טחינה, נענע, צנובר, כבש - סודות וטעמים מהמטבח הערבי-ישראלי של אלבאבור / חוסאם עבאס

טחינה, נענע, צנובר, כבש

סודות וטעמים מהמטבח הערבי-ישראלי של אלבאבור

חוסאם עבאס & נירה רוסו

LAMB,MINT AND PINE - NUTS

יצא לאור ע"י הוצאת משכל, בשנת 2006, מכיל 192 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
75% בנים
3 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:61
3003 התעניינו בספר

תקציר הספר
כשתסיימו לדפדף בספר זה ותתחילו לבשל על פי אחד המתכונים הנפלאים שבו, תגלו גם אתם שחומוס הוא גרגר קטן על שולחן האוכל הערבי-ישראלי השופע. בספר זה נחשפים הסודות המסורתיים של המטבח הערבי-ישראלי העילי והמשובח. תכירו כאן עשרות מעדנים מרגשים כמו מקלובה, מסחן, מנסף,תבשילי ירקות מבושמים, שכעת תוכלו להכין בבית. זהו אוסף של יותר מ-160 מתכונים, המבוססים על פירטי מזון מקומיים, שקל להשיג וקל להכין, ובצדם, רשימות של שווקים וחנויות לעשבי בר עונתיים, לירקות הבלאדי הערביים, לתבלינים, לממתקים ולכלי בישול. עם זאצ- להכנת רוב המתכונים מספיק מסע קצר אל הירקן השכונתי. המתכונים פשוטים להכנה, אל חובקים יריעה רחבה של מסורת, תרבות, סודות משפחתיים, קיצורי דרך וטעמים.



פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ