הנחיות זן לטבח / ברנרד גלסמן

הנחיות זן לטבח

ברנרד גלסמן

יצא לאור ע"י הוצאת יבנה,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
139 התעניינו בספר

תקציר הספר
ברנרד גלסמן, מדריך בודהיסטי פרובוקטיבי, מגיש לנו חכמתזן מזוקקת לשימוש יום-יומי, בעסקים בחיי הרוח, במטבח אובחיים בכלל. הנחיות לטבח, שנכתב עם ריק פילדס, מתאר אתחזונו ועבודתו של גלסמן, בעיקר בגרייסטון מנדלה, רשת עסקיםוארגונים שלא למטרות רווח שגלסמן ייסד באחד מאזורי המצוקהשל ניו-יורק. מעשה שנולד כתוצאה משנים רבות של התמסרותלתורה הבודהיסטית ומהניסיונות הרבים לשפר את איכות החייםשל אלו החיים בשולי החברה. בהוראות כמו, "השתמש במה שישלך" ו"חסרונותיך הם המרכיבים הטובים ביותר העומדים לרשותך",מעצב גלסמן בודהיזם מסוג חדש. הבודהיזם של גלסמן מיישםאת העקרונות הרוחניים בקהילייה וב"ככר השוק" כאחד. רושיגלסמן הוא מהנדס חלל לשעבר שעבד במקדולנד-דגלס בפיתוחהמשלחת המאויישת למאדים בשנות השבעים. הוא בעל תואר דוקטורבמתמטיקה יישומית מאוניברסיטת לוס-אנג`לס. את הכשרתו בזןבודהיזם קיבל אצל טאיזן מזומי רושי בלוס-אנג`לס. רושיגלסמן הוא אחד המייסדים של "מסדר זן שלום- " ארגון בין-לאומישל פעילים חברתיים, המתפקדים כעדים וכמשכני שלום ברחביהעולם.




לקט ספרים מאת ברנרד גלסמן
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של ברנרד גלסמן






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ