![]() |
|
|
תקציר הספר
165 עמודים.מסעדת "ג´קו מאכלי ים" נפתחה על ידי ג´קו ושמחה אללוף לפני למעלה מ-30 שנה, כבית מרזח בשוק הטורקי בחיפה, והפכה מהר מאד למוסד אוכל חיפאי נחשב, המגיש אוכל של מסעדת דגים ים תיכונית משובחת: עממי, טרי, טעים ומגוון.בספר זה תמצאו מתכונים למנות שאהבתם במסעדה, וגם למאכלים ברוח המסעדה שאינם מהווים חלק מהתפריט הכתוב. כל המתכונים שבספר כשרים, עשויים מחומרים זמינים, ולא מסובכים להכנה.מצזיקי ועד סביצ´ה, מסינייה מושט ועד פלמידה ברוטב שמנת, מחריימי בורי ועד ברבוניות בשמן עמוק, ועוד לא דיברנו על הקינוחים...
פרסומת
לקט ספרים מאת רפי שתיים
שם הספר |
---|
ג'קו - דגים,קינוחים ומה שביניהם |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רפי שתיים
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים