ג’קו דגים קינוחים ומה שביניהם / רפי שתיים

ג’קו דגים קינוחים ומה שביניהם

רפי שתיים

בשנת 2005,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
223 התעניינו בספר

תקציר הספר
165 עמודים.מסעדת "ג´קו מאכלי ים" נפתחה על ידי ג´קו ושמחה אללוף לפני למעלה מ-30 שנה, כבית מרזח בשוק הטורקי בחיפה, והפכה מהר מאד למוסד אוכל חיפאי נחשב, המגיש אוכל של מסעדת דגים ים תיכונית משובחת: עממי, טרי, טעים ומגוון.בספר זה תמצאו מתכונים למנות שאהבתם במסעדה, וגם למאכלים ברוח המסעדה שאינם מהווים חלק מהתפריט הכתוב. כל המתכונים שבספר כשרים, עשויים מחומרים זמינים, ולא מסובכים להכנה.מצזיקי ועד סביצ´ה, מסינייה מושט ועד פלמידה ברוטב שמנת, מחריימי בורי ועד ברבוניות בשמן עמוק, ועוד לא דיברנו על הקינוחים...




לקט ספרים מאת רפי שתיים
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רפי שתיים






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ