![]() |
|
|
תקציר הספר
בספר זה ניתן מבחר מתוך עושר האפשרויות של המטבח ההודי, וכן הסברים על החומרים המיוחדים, התבלינים העיקריים, טכניקות הבישול והרכבת הארוחות. כל מי שרוצה להעשיר את מטבחו במאכלים ומעדנים בעלי טעם אקזוטי, חדש ומרענן, ימצא כאן שפע רעיונות והצעות, מלווים בצילומי צבע מרהיבים. המתכונים הותאמו למטבח הכשר ולמיצרכים המצויים בארץ. יש בספר מתכונים למנות ראשונות, מאכלי דגים, עוף ובשר, תוספות ירק, אורז ולחם, משקאות וקינוחים. שיטות הבישול ההודיות אינן מסובכות, המצרכים אינם יקרים, ואין גם צורך בכלים ובאבזרים מיוחדים.
לקט ספרים מאת רות סירקיס
שם הספר |
---|
מהמיקרוגל בהנאה |
ריבות ושימורים (כריכה רכה) |
מטבח מהיר |
גלידות גורמה - גלידות שמנת, סורבה, פרפה, ג'לטו, גרניטה, קסאטה |
מהמטבח בהנאה - כשר |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רות סירקיס
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים